Kiemelt ajánlatok

Két Jóbarát Apartmanház

Spirit Apartman

Puskás Vendégház és Családi Pince

Bónom-zugi nyaraló

Platán Panzió

Fekete Macska Panzió

Hanga Vendégház

Életfa vendégház

Csali Vendégház Tisza-tó

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Balogh-Szatmári Kúria

Szalóki Üdülőház

Garzó Tanya Vendégház

Elisabeth apartman

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Margaréta Apartman Ház

Kőtenger Panzió

Legénd Üdülőfalu

Legénd Üdülőfalu

Nógrád megye, 2619 Legénd, Káldy tanya

Tájba illő, de minden komforttal felszerelt, kényelmes üdülőházak a Cserhát szelíd lankái között, egy gyönyörűen kialakított és ápolt területen

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve: Pere Gábor
Telefon: +36/35/381-130
Mobil: +36-20-277-3364
E-mail cím: info@udulofalu.hu
Weboldal: www.udulofalu.hu

Szálláshely bemutatása:

Az üdülőfalu egy húsz házból álló létesítmény, mely a Cserhát szelíd lankái között, egy gyönyörűen kialakított és ápolt területen, a Káldy tanyán, az egykori birtok 200 hektáros területén helyezkedik el, mintegy megbújva a kíváncsi szemek elől. Legénd egy 500 lelkes kis település, amely szerencsésen meg tudta őrizni egyszerűségét, és helyzete révén átmenő forgalomtól is mentes. A környék nyugalma, az érintetlen természet kézzelfoghatósága minden vendég számára felüdülést jelent, kikapcsolódást a hétköznapi élet megszokott rutinjából.

A házak építésekor a helyi hagyományokat ötvözték a modern kor igényeivel, így születtek meg a tájba illő, minden komforttal felszerelt, kényelmes üdülőházak, melyekben minden megtalálható, ami a gondtalan és nyugodt pihenéshez szükséges.

Az üdülőfaluban 120 főt lehet egyszerre elhelyezni.

A 84 nm-es, összkomfortos házak tágasak, 6 személyesek, és minden kényelmet szolgáló modern eszközzel felszereltek. A házak mindegyike három hálószobával, amerikai konyhás nappalival, fürdőszobával, WC-vel, saját terasszal rendelkezik.

A három hálószoba közül az egyik franciaágyas, a másik kétágyas, a harmadik emeletes ággyal felszerelt, mely természetesen szintén felnőtt méretű. Az amerikai konyhás nappali tévével (amin különböző külföldi csatornákat is lehet fogni) és DVD-lejátszóval felszerelt. A bájos konyhában elektromos tűzhely, hűtő, mikrohullámú sütő, kávéfőző és mosogatógép is található. A fürdőszobában tusoló van, a toalett külön helyiségben található.

A teraszról élvezheti a csodálatos naplementét és a nyugodt kilátást, amit a kerti bútorok és a grillező tesz még komfortosabbá.

Az üdülőfalu szolgáltatásai önmagukban is teljes kikapcsolódásra adnak alkalmat. A domboldalban két kültéri úszómedence, valamint gyermekjátszótér és egy hangulatos teraszos kis büfé járul hozzá a kellemes időtöltéshez azok számára, akik nem barangolással töltik idejüket a környéken, vagy a jelölt sétautakon.

Természetesen azok - akik nem szeretnének, vagy nem tudnak elszakadni a világ eseményeitől - sem kerülnek hátrányos helyzetbe, részükre ingyenes wi-fi áll rendelkezésre a recepción és környékén.

A vendégek járműveiket közvetlen a házak előtti parkolóban tudják elhelyezni, a busszal érkezőknek külön parkolóhely áll rendelkezésére.

Mind a három SZÉP kártyát elfogadjuk.

Árak, feltételek:

http://udulofalu.hu/images/teljes2017.pdf

Környék, programlehetőségek:

Magyarországnak ezen a részén sok érdekes látnivaló van; kirándulhat, visszautazhat az időben, ha a falut bejárja vagy akár az egész napját eltöltheti a Mogyoród Aquaparkban, amit a gyerekek biztosan élveznek majd. A faluban szervezett lovagló programok, gyermekek számára pónilovakkal is. A szomszédos falukban horgászási lehetőség, 10 km-re étterem található.

A hatalmas gondozott mezők, rétek szinte csábítják a kirándulni vágyókat, de a kisebb sétára vállalkozóknak is elérhető távolságra vannak azok a kényelmes piknikező helyek, ahonnan megcsodálható a páratlan kilátás és élvezhető a táj szépsége.


   


Vissza a kereséshez »